Održani su Dani karijera Studijskog...

Ovogodišnji događaj održan je od 31. svibnja do 1. lipnja 2023. godine u prostorijama zgrade Fakulteta u Gundulićevoj ulici 10.
U sklopu programa, imali smo privilegiju čuti panel diskusije koje su vodili vrhunski stručnjaci iz područja državne uprave, lokalne i područne samouprave, pravnih osoba s javnim ovlastima te poreznog sektora. Ukupno 18 predavača podijelilo je svoje znanje sa studentima i pružilo vrijedne uvide u karijerne mogućnosti.

Panel diskusije moderirali su prof. dr. sc. Frane Staničić, izv. prof. dr. sc. Mihovil Škarica, izv. prof. dr. sc. Mateja Held, izv. prof. dr. sc. Jasna Bogovac te Ivana Karaman Jurić iz Alumni zajednice.

Zahvaljujemo svim predavačima koji su sudjelovali u "Danima karijera" i podijelili svoje znanje s našom zajednicom te time dali doprinos u karijernom razvoju studenata.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem obrasca u Alumni zajednicu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ako su zainteresirani za održavanje sličnih predavanja ili potencijalne razgovore za praksu ili posao s našim studentima. Radujemo se suradnji s vama i stvaranju novih prilika za naše studente.

Program Dana karijera dostupan je putem LINKA.

Popis obavijesti