Obavijesti
Natječaj za upis u 1. godinu...
Na temelju Odluke o upisnim kvotama za ak. godinu 2023./2024. (klasa: 640-01/23-23/4, urbroj: 251-55-23-5 od 25. siječnja 2023.)  B)  stručni diplomski studij Javna uprava  (4 semestra), stječe se stručni naziv magistar/magistra javne uprave –  50 redovitih i 25 izvanrednih studenata
Održani su Dani karijera Studijskog...
Ovogodišnji događaj održan je od 31. svibnja do 1. lipnja 2023. godine u prostorijama zgrade Fakulteta u Gundulićevoj ulici 10. U sklopu programa, imali smo privilegiju čuti panel diskusije koje su vodili vrhunski stručnjaci iz područja državne uprave, lokalne i područne samouprave, pravnih osoba s javnim ovlastima te poreznog sektora. Ukupno 18 predavača podijelilo je svoje znanje sa studentima i pružilo vrijedne uvide u karijerne mogućnosti.
Online obrazac za predodabir mentora
Poštovane, poštovani, u nastavku slijedi poveznica za predodabir mentora za studente integriranog preddiplomskog i diplomskog studija prava, studente preddiplomskog stručnog studija Javne uprave, studente preddiplomskog stručnog poreznog studija, te studente specijalističkog diplomskog stručnog studija Javne uprave.
Online obrazac za prijavu za upis na...
Poštovane studentice, poštovani studenti,  online prijavnom obrascu za upis na specijalistički diplomski stručni studij javne uprave u akademskoj godini 2022./2023. pristupate putem niže navedene poveznice: https://limesurvey.srce.hr/663677?lang=hr Molimo Vas da prilikom prijave predaju dokumentaciju vršite putem računala ili prijenosnog računala, a ne putem mobitela ili pametnog telefona. Prilikom vršenja prijave na upis na specijalistički diplomski stručni studij Javne uprave u akademskoj godini 2022./2023., molimo Vas da slijedite upute iz prethodno objavljene obavijesti (koja se nalazi ispod ove obavijesti) o podacima i dokumentaciji koju trebate priložiti. Prijave na natječaj za upis na specijalistički diplomske stručni studij Javne uprave će se vršiti od ponedjeljka 3. 10. od 8:00h do utorka 4.10. do 12:00h.
Prijave na natječaj za upis na...
Prijava Prijave za studij rade se isključivo online od ponedjeljka, 3. listopada od 8:00 sati do utorka, 4. listopada do 12:00 sati  na poveznici koja će biti objavljena na mrežnoj stranici Fakulteta. •     Prijava na natječaj za upis će se vršiti putem aplikacije . Upute za pristup aplikaciji biti će objavljene na ovoj mrežnoj stranici u petak 30. 9.   •    U aplikaciju će kandidati unositi svoje osobne podatke kao i podatke o završenom studiju. Popis podataka koje će te trebati unijeti u aplikaciju možete vidjeti ovdje u Obrascu za prijave na diplomski studij .  •    U aplikaciji kandidati mogu izvršiti odabir prioritetnog statusa studiranja
POZDRAVNO PISMO NOVOG PREDSTOJNIKA...
Poštovane kolegice i kolege, danas (1. listopada 2021.) preuzimam dužnost predstojnika Studijskog centra za javnu upravu i javne financije te želim svim studentima Studijskog centra, kako onima koji su se tek upisali na naš Fakultet, tako i onima koji su na višim godinama studija, poslati nekoliko poruka.
Upute i obavijesti
Informacije o radu Fakulteta, obavijesti i upute za online nastavu možete pronaći na linku www.pravo.unizg.hr/koronavirus
O studijskom centru
U okviru Studijskog centra za javnu upravu i javne financije izvode se dvije vrste trogodišnjih stručnih studija prvog stupnja, i to: stručni studij javne uprave i stručni porezni studij. Izvodi se i specijalistički diplomski stručni studij „Javna uprava“ u trajanju od dvije godine.