Svečana promocija - 29. siječnja 2022.

U subotu, 29. siječnja 2022. godine, održane su svečane promocije studenata Studijskog centra za javnu upravu i javne financije Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ukupno je promovirano 112 studenta, prvostupnica/prvostupnika (baccalaurea/baccalaureus) javne uprave i porezne struke te stručnih specijalistica/specijalista javne uprave. Studenti su promovirani u četiri grupe, s početkom u 09,30, 10,45, 12,00 i 13,15 sati. Promocije je svečanim govorom otvorio dekan Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Ivan Koprić. Promociju prve grupe stručnih prvostupnica/prvostupnika (baccalaurea/baccalaureus) javne uprave i porezne struke vodile su izv. prof. dr. sc. Mateja Held i dr. sc. Iva Lopižić, a preostale dvije grupe stručnih prvostupnica/prvostupnika porezne struke i  stručnih specijalistica/specijalista javne uprave vodile su  doc. dr. sc. Tijana Vukojičić Tomić i dr. sc. Petra Đurman.

Dekan je u svečanom je obraćanju čestitao promoventima na uspješno završenom studiju, naglasio važnost profesionalnog etičkog i moralnog pristupanja obavljanju svih poslova s kojima se promovirani student mogu suočiti, cjeloživotnog obrazovanja, daljnje suradnje s Fakultetom koji je uvijek otvoren svojim alumnima te poželio puno uspjeha i kreativnosti u profesionalnom životu.